Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska framföras - tillsammans med andra texter & en basist - den 9 maj kl.18.30 på brewhouse i göteborg. välkommen!


På väg Tills vidare & Le som i Leva

På dagen är det stilla
Vi kan prataprata om det
& dela äpplen

Men det jävla hålet
är mitt
Jag tänker mig, för

Men livet vill leva & jag försöker hänga på
Måste le, som i leva
Leva lätt

Men jag ser mer
Det tomma kommer inte att försvinna

Hon kommer bara i dröm
Flera nätter vaknar jag

Han ser inte
Kallgråten
Skräcken för såret
Jag har sett det
på heder & samvete
har sett det
jag vill inte se det igen
inte igen

är tillbaka
men här finns inget
alls

Därför hellre inte
i alla fall tills vidare

(utan henne
utan dej)

Om de ändå fanns en enkel lösning.
Det är det här eller likgiltigheten.




Fri vers av La Liv
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-04-26 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Liv
La Liv