Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den bästa delen ur en annars ganska taskig dikt. några rader som återkommit till mig ett par gånger.


Snitt

Måste det skära
Så skär i mig
Det gör mer ont om det är i dig

Rundade kanter
Har aldrig varit min grej




Fri vers av La Liv
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-11-03 23:15



Bookmark and Share


  Alex Rodallec
jag gillar den. Enkel och klar, valdigt naturlig. mkt bra.
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

La Liv
La Liv