Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en liten lapp som jag skrivit ner följande dikt på, för något år sedan. skrev rent den & mindes känslan... skönt att det är över.


Att resa – mig

Jag har redan förklarat allt
på små små lappar
Jag har haft oändliga samtal med dig
i mitt huvud

Jag är van att falla, men
har lärt mig det, ser till
att underlaget inte är hårt
längre.

Jag är grym på att
resa mig upp
Som en boxningspåse
från marken

& nu står jag

Vingligt som ett fyllo
Osäkert som en bebis
men jag står!

Jag har älskat med dig
i min tomma säng

Nattstunder av viktig alkoholärlighet
& äkta härlighet
har tagit många långa dagar
& några ögonblick av överseende
För att förmå

Jag har skrattat mig gråtande
över dig
utan dig
& med dig

Jag reser mig
& nu går jag.




Fri vers av La Liv
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-11-03 23:14



Bookmark and Share


  astranova
jag fastnade väldigt för
\'Jag har älskat med dig
i min tomma säng\'
de raderna säger mig mest i den här dikten. jag önskar att jag hade kunnat komma på att formulera mig så bra.
jag har även ett förslag, och det är att skriva ut \'och\':en i stället för att använda \'&\'. det ser snyggare ut och är lättare att läsa hela ordet (annars är det lätt att man stannar till på tecknet och det förstör ju onekligen rytmen). å andra sidan så vet jag inte huruvida du har någon speciell tanke med att använda just \'&\', så ... det är helt enkelt, som sagt, bara ett förslag.
bra jobbat, annars!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

La Liv
La Liv