Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

står

& idag är jag glad
att jag har lyckat vissna av
& står.
till den grad vi alla dör

I ett hav av stora ord
& goda ting & framförallt sorgligt snor.
Som dom tror botar allt
I ett inferno där kungen är allt.
Men se till mig som snorig är
Ge mig det jag förtär
& inte det din mamma är
för för mig är ni staden där
mina nära aldrig är solitär.
Ni är där ni är.
& fan heller att ni skulle vara här…




Fri vers av La Liv
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Liv
La Liv