Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växlande väder

snö på vintern

vatten fryser till is

iskalla händer letar sig fram under täcket

ger en chock i värmen

blodet pulserar i ådrorna

kroppen lugnar sig

en varm kyss i nacken

en omfamnande kram

kärlek från tårna upp i huvudet

passionen växer snabbt

du viskar i mitt öra


jag älskar dig






Fri vers av Maria Malmgren
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-16 20:02



Bookmark and Share


  Maria Malmgren
18 som har läst .. och ingen som gett kommentar??
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren