Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Alfabet

Avverkande Kyssar

Beakande ögon

Cirkulerande blodflöden

Dominerande känslor

Effektfulla tankar

Fantasin flödar

Gemenskapen binder band

Hänförande ord

Intensiv attraktion

Joner frigörs

Kroppsvätska byts

Lågor slår runt kärleksparet

Mun mot mun

Näskittlande känsla

Omfamnande armar

Putande läppar

Quilten ligger på sängen

Romantiken blomstrar

Samhörighetskänsla

Tillgivenhet

Utan lögner

Vidöppen själ

Wackraste människan på jorden

Xtrem närhet

Ytterst glänsande ögon

Zuper lätta kyssar

Åtro

Ämnade för varandra

Överaskande kärlek




Fri vers av Maria Malmgren
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-16 21:00



Bookmark and Share


    Kia Shish
Helt otroligt att du lyckats knåpa ihop detta.. haha jag ser nu att det är alfabetisk ordning på orden/meningarna. bra skrivit. mvh -kia-
2007-04-28

  Soessan
Väldigt fräckt gjord ;) !
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren