Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är för ung för att ge upp

Du har väl inte gett upp
änglaflicka?
Du har väl fortfarande på jakt?

Du söker fortfarande
det ante mig
för du är för ung för att ha hittat fram
dock för ung för att ge upp.

Du låter väl inte stolen falla
innan du lossat repet?
För du har väl inte gett upp
änglaflicka?
Lova mig att du fortfarande är på jakt
att du fortsätter söka,
du måste ge det tid
och kanske du misslyckas
kanske lyckas du.
Ingen vet,
men du är ändå alldeles för ung
för att ge upp sökandet
för visst kan du finna den sanna lyckan.
Det är det enda jag kan lova
Änglaflicka.




Fri vers av Gone
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-04-16 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone