Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten stjärndikt...


Vi har en stjärna

För en stund så stannar tiden upp
Tar en titt på himlavalvet
Stora solar lyser där uppe
Men vi ser bara domsom små fjuttiga stjärnor här nerifrån
Tror vi alla hara en stor stjärna i oss
Det svåra är bara att plocka fram den




Fri vers av Jack Vresan
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-04-16 22:22



Bookmark and Share


  Neal
Jo så sant !
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan