Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns hur det var...


16

Fredag kväll igen

Ingen flicka, ingen vän

Hoppar på cykelen

På väg mot festen

In till "turken"

Tjackar ölen

Nedför backen

Tänder ciggen

 

16, rädd, lycklig, knappast fri

16, full, vilsen, knappt vid liv

 

Följer vägen

In i ringen

Följer dansen

Missar chansen

Ser spelen

Hittar vännen

Glömmer själen

Spegeln visar felen

 

16, hjälte, odödlig, knappast fri

16, sårad, ovetande, knappt vid liv




Fri vers av theperna
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-04-17 01:25



Bookmark and Share


    seratonin
Jag gillar den här texten. Fastnade speciellt för \"Glömmer själen\".
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna