Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUBBLOR

 

 

Det är inte rosa hjärtan

som bubblar runt i mig

Det är inte något jag kännt förrut

Jo, kanske kännt

men inte erkännt som något

jag borde få känna

 

Det är inte rosa hjärtan

som bubblar runt i mig

Kanske är det regnbågsfärgade såpbubblor

som någon blåser på mig

eller så har mitt blod

blivit blandat med sockerdricka

 

Det är inte rosa hjärtan

som bubblar runt i mig

Kanske har någon bjudit mig

på billigt mousserande vin

och effekten avtar snart

eller så är det så här det känns

när man berusas av livets dyraste champange

 




Fri vers av Jojo
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-04-17 12:13



Bookmark and Share


  Albert
så roligt att läsa dig nu
2007-04-17

  KeL
Ja, det är precis så det känns!!Berusande som champange,bubblande som sockerdricka i blodet :)Härligt! Färgerna förstärker känslan.
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo