Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 


(men när jag talade om dig fick du liv igen)

 

 

det är bara när jag hör din röst

som jag fortfarande är förälskad

och när jag ser dina ögon, så klart

 

annars har jag nästan utplånat dig

ur mitt känsloliv, för du ville ju inte vara där

(men jag ville)

 

det är bara när jag hör din röst

som jag längtar att få falla ihop

falla isär i din öppna famn

 

annars har jag nästan utplånat dig

ur mitt känsloliv, för du ville ju inte vara där

(men när jag talade om dig fick du liv igen) 




Fri vers av Jojo
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-04-17 13:52



Bookmark and Share


  Rosmarin
förmedlar en stark känsla...underliggande förtvivlan, instängd åtrå, längtan...eller kanske bitterljuva minnen...ja stark är den

fin form också där du arbetar med upprepningar, det förstärker, gillar det!
2007-04-17

    ej medlem längre
Alla personer vi haft närmare kontakt en tid lämnar efter sig en viss saknad. En del mer en del mindre...
Väldigt bra skrivet!
2007-04-17

    JJ VIP
En vilja att glömma- rent teoretiskt glömd.... men med praktikens känslor följer finns smärtande minne! Bra dikt! Mvh. JJ.
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo