Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta kommer aldrig att älska igen..

Jag ser dig djupt nere i mörkret, jag är förtvivlad, jag vet inte vad jag ska ta mig till..
Jag älskar dig så, jag vill inte släppa taget om dig men jag känner hur du långsamt men säkert glider ur mina händer..
Jag gråter, förtvivlad för jag vet vad som kommer att hända, just det jag inte vill skulle hända, händer.. du är påväg bort från mig..
Jag vill älska dig för evigt.. men du glider långsamt ur mina händer..
Jag brukar ligga sömnlös på nätterna och bara tänka på dig och vad som kommer att hända..
Jag vill inte att du ska lämna mig.. jag struntar i om du inte älskar mig, jag vill bara vara med dig och känna din värme.. att du känner på mig, smeka minna kinder och torka mina tårar när jag är ledsen.. Hålla om mig när jag har det svårt och viska tröstande ord i mitt öra..
Men det värsta kommer att hända jag ser hur du kommer och går din väg för alltid, jag har sorg och skär mig. jag vill straffa mig själv för att du inte älskar mig längre, jag lever i ängslan och oro över att se dig igen men jag vill men det förstår inte du…
Nu har du min sorg varje gång jag tänker på dig rinner en tår ner från min kind och jag känner mig sorgsen, lurad av min första kärlek…
Nu vill jag bara dö, ta mitt liv för att du lurade mig du lovade att du aldrig skulle slutta älska mig men vilket du gjorde..
Mina tårar rinner ner från mina kinder och jag kippar efter luft men hittar inget..
Förtvivlad gömmer jag mig i mörkret, bort från dig och min sorg..
Mitt hjärta kommer aldrig att älska igen… ”




Fri vers av Kixy
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-04-17 21:30



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Känner likadant..kram tjejen
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy