Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfödd

 

 

I puppan har fjärilen vaknat

drar in luft i lungorna

känner livet spira

lägger sig dock till rätta,

drar sig lite till i sitt skal

och låter vingarnas styrka växa




Fri vers av Jojo
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-04-18 13:30



Bookmark and Share


  Kent Love
den tyckte jag om...
2007-05-11

  Ola Rydberg
Vacker och stolt dikt
2007-05-08

  Mats VIP
Håller med fjärilen det krävs att man avtjänar två domar innan vingarna börjar bära: Barndomen och ungdomen
2007-05-06

    zelma
Ja, vacker och själastärkande! Tycker mycket om.
Zelma
2007-04-19

  Marreb
Åh, vad fint! Tar till mig bilden.
2007-04-18

  Agnes
Den här texten tyckte jag verkligen om! Den andas förhoppning, tillförsikt och tro. En spirande livskraft. Vingar som ska bära hela sommaren...
Sinnligt vacker i sin enkelhet.
2007-04-18

    ej medlem längre
Det nya livet spirar och ut flyger en vacker och stark fjäril.
Spännande!
Vackert beskrivet!
2007-04-18

    wilja
ahhh, tar ett djupt andetag.. den känns styrkeingivande.. i väntan på tillräcklig flygkraft. härligt försiktigt skrivet.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo