Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfödd, inte hjälplös

 

 

Fjärilen ligger kvar i sin puppa

 

Låter den ligga där

och samla kraft

 

Bryter jag isär puppan

innan vingarna fått sin styrka

dör den lilla fjärilen




Fri vers av Jojo
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-04-18 20:49



Bookmark and Share


  ia VIP
man ska skynda på långsamt och i ens egna takt
mycket bra och tänkvärt
2007-04-19

  ettjag
lättsam och vacker ! BRA
2007-04-18

  Tosan VIP
Naturen har mycket att lära oss människor!!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo