Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riskkapitalister

...jag som trodde
riskkapitalister

var sådana som var
beredda att ta risker

inte att dom själva
utgjorde risken!




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-18 21:35



Bookmark and Share


    Erika H
dina ord och tankar känns oslagbara... underbar läsning
2007-04-19

  Sunlight
Huvet på spiken! ;)
2007-04-19

  Carlita
:) Fyndigt!!
2007-04-19

  Mangal VIP
Humor! Fyndig sådan. Dock med ett stort stänk av allvar.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP