Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i exil

 

 

lever i exil, tror jag

hoppas både natt och dag

 

längtar ständigt till ett ställe

där man har sitt uppehälle

 

bland vackra vita änglavingar

och glädjehymner alltid klingar

 

lever i exil i världen

längtar ändå ej till färden

 

ut från denna vilsna kropp

tron på kärlek ger mig hopp




Fri vers av Jojo
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-04-20 08:39



Bookmark and Share


  Albert
vi lever nog alla i exil
på olika sätt
hemma lär vi knappast aldrig känna oss
alla är ensamma
ingen annan vet vem vi är

men kanske vi kan vandra sida vid sida i alla fall

ibland
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo