Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens andetag

 

 

Ibland gör det så ont att andas

inte rent fysiskt

men själens andetag värker

 

Inte vet jag varför

och hur jag ska få det att sluta

 

Jag skulle vilja skrika

rakt ut, högt, så att det ekar

 

men det gör jag inte

jag är ju en civiliserad människa

 

Värst är det när det gör ont

samtidigt som jag är glad

och det bubblar i hjärtat

 

Smärtan blir liksom mer påtaglig då

 

Ibland gör det så ont att andas

och jag vet inte

hur jag ska få det att sluta

 

Jag skulle vilja gråta

hejdlöst, med massor av tårar

 

men det gör jag inte




Fri vers av Jojo
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-04-20 08:43



Bookmark and Share


  Rosmarin
mycket fin, mycket sann
2007-04-23

  Rosmarin
mycket fin, mycket sann
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo