Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

affärsidé 4

vi sprang omkring
med ficklampa
i villaträdgårdarna
på natten

sen knackade vi dörr

och sålde
inbrottssäkra lås




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-04-20 09:58



Bookmark and Share


  Cris
*skratt* hihi.. ja det funkar nog
2007-04-22

  Mangal VIP
De här affärsidéerna fungerar alldeles säkert. I min lilla stad var det ett klottersanerarföretag som pröjsade unga gatuartister svart för att bomba väggar med jämna mellanrum. Lite rabalder blev det när det uppdagades...
2007-04-21

  Sanningsägaren VIP
Ny karriär på gång?
Underbara affärsideér hela bunten
Gillas som tusan!
Åsa
2007-04-21

    Maria Malm
Jaha, så skapar man ett behov..
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP