Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oidentifierad känsla...


glöd...

Jag sluter ögonen
(blundar för världen)
Kryper in i mitt mörker.
(leker kurragömma med ljuset)

Tårarna är slut
(de är inte förbrukade, de har hunnit dunsta)
Ändå bränner det under ögonlocken
(Det är glöden som finns kvar efter att min själ brunnit upp)




Fri vers av Canadien
Läst 563 gånger
Publicerad 2005-03-01 13:10



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
varför ska du vara så äckligt bra på att skriva ditt lilla mufflo?? ;P
2005-03-01

  Ola Rydberg
Grymt bra skrivet !
2005-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien