Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har en mening

Det kan göra ont,

och då undrar man

om det ska vara så.

man kan vara förrvirrad

men bara man varvar ner

finner man vägen ut.

 

man måste se svårigheterna

och se varför

försöka förstå vad som hänt

för det finns en förklaring

allt har en mening trotts allt.

 

visst lättare sagt än gjort

men när allt kommer kring

måste du finna lugnet för att se svaret.

 

det går inte glömma

om man inte funnit en förklaring

sanningen är den svåra vägen

är jobbigare

men den enda som håller i längden.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-20 12:00



Bookmark and Share


  glittertindra
sant... att söka lugn för att se, förstå och inse sanningen... det är vad som behövs...
2007-08-26

  figurett
En given sak är sanningen, att bära för sin egen skull...
2007-08-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Sådan är min erfarenhet också.
2007-08-03

    eva m h
Sanningen är det enda som håller i längden. Håller med!
2007-07-29

  Havsjungfrun
Tack för denna text..det var vad jag behövde läsa..försöker hitta svar och förklaring...men vet inte hur..
2007-04-21

  Ronny Berk
\"sanningen är den svåra vägen...\" men väl värd att vandra..
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson