Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har fastnat i din hästsvans

 

och du vet,

jag har mumlat och fumlat

efter andra

 

men det var en annan

slags tid då

 

och jag talade om att leta

efter nya

ögon, munnar, läppar, händer

 

andra än hans

och längs vägkanter låg

eventuella älskare i

väntan på att bli besvikna,

 

kvitton med klottrade

telefonnummer bakom

 

men sedan någon morgon

vaknade jag

och det hade gått över

 

jag var inte längre någon

som måste fly vidare

 

och någonstans där

såg jag dina snällögon

och din vippande hästsvans

 

och det här

låter inte som

den vackraste versen

 

men du är hela min kärlek

och från början till slut

vill jag äntligen

stanna 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-20 15:35



Bookmark and Share


  Rickard
en sån dikt man vill få, utan inlindade oklarheter, bara ett klart lysande svar.
2007-04-21

  baklänges
jag tycker också den här sktifin.
man vill bara säga \'åh\'. bara för att
den känns så uppriktig och skiter
i om det är poesi och bara är som en varm
blodstråle rakt ut från hjärtat. och
för att man blir lite avundsjuk, på de
där, som man ser ibland, som har det så där.
2007-04-21

    Elliot
riktigt bra, gillar upplägget och orden som fastnar!
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons