Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster (sshhh)

Syster.
Jag tror jag dog igår.
Jag har inga leenden kvar
kan du rädda det här?

Syster.

Jag

tror

jag

måste

kräkas...

...kan du stryka undan mitt hår?
Så att det inte
faller i ögonen.
Ser bara
en
röd
rund
botten.
Det kommer upp nu.


Vad gör jag om 100 år.
Syster, vi lever inte då.
Vad händer om jag
går fel.
Kommer du och hämtar mig då?

Syster.

Jag

tror

jag

måste

försöka

sova

nu.

Jag är trött, och jag fryser.
Ögonlocken är tunga. Munnen är torr
och näsan har runnit iväg.
Kan du torka upp det sen?

Syster.
Jag behöver verkligen dig



Nu.




Fri vers av Skimmer
Läst 660 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 23:00



Bookmark and Share


  Smultris
WOOOOOW!!!!

Femma, ja du får en femma.. och en tia och massa mer för denna...
2007-04-21

    Knasboll
älskar!

om jag ska vara ärlig så har jag ingen vettig kommentar, jag bara gillar den här.

bokmärkt så det visslar om det!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer