Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

affärsidé 5

Vi frågade ungarna
på lunchrasten
om de var nöjda
med skolmaten

presenterade svaren
som insändare
i lokalbladet

därefter hyrde vi
det nedlagda
skolbiblioteket
och startade
pizzeria




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-21 18:37



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ha ha**Läst dina affärsidéer o de är roligt roliga o värda att prova;)
2007-04-21

    ej medlem längre
va ?
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP