borde kanske ha nedtecknat detta innan jag gifte mig

 

...men då visste jag nog

och kände

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde kanske ha nedtecknat detta innan jag gifte mig

 

...men då visste jag nog

och kände




Kärleksförvissning

 

 

Jag behöver veta

vill känna

att du älskar mig

och tycker att jag är fin

först då

kan jag ge

hela mig

till dig




Fri vers av Jojo
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-21 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant så! Insiktsfull text.
Mycket bra skrivet!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo