Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid

 

 

Börjar kunna känna glädje

när jag närmar mig

mig själv

 

Kan känna en anings stolthet

när jag ser min skugga

i kvällssolen

 

Är inte längre så beroende

av att jämföra och

jämföras

 

Vet att jag har min egen

sanna sanning som

är min

 

Ändå vill jag så gärna veta

hur de ser på mig

och vad de säger

när jag inte är med




Fri vers av Jojo
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-04-21 18:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den som ser sin skugga finns... till... är och finns... är sitt värde utan förbehåll...din sanning är din...din egen...
2007-04-22

    ej medlem längre
Texten andas nya insikter men genomsyras oxå av osäkerhet och kontrollbehov.
Vad andra tycker är inte det viktigaste. Det är vad du själv tycker som är det viktiga...*L*
Mycket bra skrivet!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo