Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tionde Nageln filosofi.

 

Tionde nageln

är den som inte klöser

det rörda skinnet.




Bunden vers (Haiku) av Lars Granlöf
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-04-21 19:39



Bookmark and Share


  Cris
hm..vad gullig... !
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf