Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckans blödanade kyss i håret från en gris

Om inte är

Är inte om

Om ja inte är

Är inget om

Om inget är

Är om allt

Om om allt är

Är är allt om






En stackars gris




Fri vers av Mr.painter
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-04-21 23:17



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Överraskande dikt, mycket bra.
2007-05-06

  Scalebag
Usch ja, tänk att doppa pommes i den du!
2007-04-30

  swimsus@gmail.com
Suttit och verkligen försökt hänga med i svängarna här, o så kommer det där överaskande avslutet...;)
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter