Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missnöje

de missnöjda
jobbar alltid hårdare
för förändring
än de nöjda

det är därför
girighet får så
stort genomslag
i politiken




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-04-22 09:34



Bookmark and Share


    Erika H
*ler*
jajamensan
så sant så
härliga tankar framförda elegant
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP