Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 minuter senare

Ingenting

Jag fasar för livet
som jag bara har drömt.
Men det jag saknar allra mest,
det finns runtomkring.

Se in i mina ögon,
känn den sanning
som vi bara kan låna.

Aldrig kommer jag att se på dig
på samma sätt, som för
7 minuter sedan.

Jag vill låta bli att ringa,
men varför står telefonen så nära?

Jag kan inte börja vandra nu,
det är försent.

Hjärtat,
vi glömde bort varandra.




Fri vers av Katja-
Läst 541 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-04-22 18:30



Bookmark and Share


    Issand.
dina texter har sådana där korta små stycken, varje är speciellt och vissa sätter sig stenhårt i mig.

"Men det jag saknar allra mest,
det finns runtomkring."


väldigt fint!
2009-02-08

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet..i ett enda långt nu så finns detta ögonblick...
2007-05-14

  Wingardium LeviosA
kände en sorts ångest som man bara kan när man är nervös för en presentation inför många åhörare när jag läste din dikt. undrar varifrån den känslan kom! bra skrivet!
2007-05-10

  DaDakK
smekande, öppnar du mitt tredje öga, det som jag en gång sett i profil....Thank You
2007-05-06

    SannaEH
Vackert skrivet...
2007-04-28

  Manal
en dikt fylld med känslor.. I like it
2007-04-26

  Ola Rydberg
Fin och gillade tanken med 7 minuter
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-