Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutar Andas

månen gör sitt framträdande

när solen gått av scenen

stjärnorna dansar för världen

likt vindarna drar förbi


ensam står jag på jorden

jag håller andan för livet



sträcker ut armarna

omfamnar den skadade själen

lägger mig ner i gräset



blundar en stund

bara för att vakna upp igen

och se

att allt är som förut



med lättare andetag rullar jag nerför gläntan

med lättare steg ställer jag mig upp



med armarna sträckta till skyarna

hoppas jag att någonstans



.........någon



sträcker sig efter mig..






Fri vers av Maria Malmgren
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-23 00:23



Bookmark and Share


  utstött
Wow snacka om att jag gillade den här. Det var det bästa du skrivit
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren