allt gör en skillnad.. bara ..........

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt gör en skillnad.. bara ..........




Skillnad

Ett Hjärtslag

Ett Andetag

En Hjärna

Ett Hjärta


bara ETT jag



gör skillnad mellan


LIV


och


DÖD






Fri vers av Maria Malmgren
Läst 507 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-23 01:18



Bookmark and Share


  Maria Malmgren
vad skall man göra .. är denna texten tillräkligt bra för kommentarer ..eller är den för dåligt .. så den inte värd tiden..att kommentera.??
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren