Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur är sommaren egentligen...


Sommar

sommar

sommar är tiden
då de förflutna såren sakta klipps upp
med en kall stålsax av varmt trä
samtidigt som barnen sjunger

sommar är tiden
då flickorna visar mer än man vill
bara för att sedan klä på sig igen
i obefintliga kläder

sommar är tiden
då ensamma mammor tar sina nakna barn
till den offentliga stranden
där pedofilerna stirrar

sommar är tiden
då drömmarna spricker
för att sedan sys ihop
med trådar av ånger

sommar




Fri vers av Pär Mosse
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-03-02 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här osar bitterhet.
2005-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse