Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryser

 

 

Det ger mig rysningar

att tänka på sådant

som jag inte borde

tänka på

 

men jag tänker

lite ändå




Fri vers av Jojo
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-04-23 09:16



Bookmark and Share


  Albert
fint som vanligt
du är en verkligt duktig författare

små ord som förmedlar mycket känslor
2007-04-23

    ej medlem längre
Där satt den om man får säga så....*L*
Så träffande!:-)
Applåd!
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo