Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<i>Oh, fuck it... yeah?</i> Blev uppläst på poetträffen den 20/10 2007.


Religion.




jag lägger mig runt
bakom och under dina ord


blir min lag

och religion

slav


jag står på knä
suger kuk på det metafysiska viset

baby, ta det inte så allvarligt
det kallas för en metafor


jag rullar upp skjortan

mina händer skakar

injicerar spindlar

bläcksvarta tankar


som sprider sig intravenöst




i majmånad fyller någonting år och jag har glömt-


tre vackra ord

alla vackra ting äro-


en för många

det är jag





baby, ta det inte så allvarligt
det kallas för kliché









Övriga genrer av Johannes
Läst 588 gånger
Publicerad 2007-04-23 12:21



Bookmark and Share


  Sländan
Riktigt bra text! Formuleringarna är skoningslösa och helt träffsäkra. Bra skrivet, mannen!
2007-04-23

  edvin medvind
Så jävla rolig och hård och bra. Fan vad grym du är.
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes