Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dröm


Med en grön filt över ryggstödet

 

 

I natt har jag varit på restaurang

Eller det var nog ett café

med små bord

och gröna filtar över ryggstöden

på stolarna

Borden var tillräckligt små

för att jag skulle kunna lägga mitt huvud

i händerna på personen mitt emot

De händer som höll om en varm kaffekopp

Jag fick vila där

tills tårarna brände innanför ögonlocken

och jag fick tillstånd att släppa ut dem

just där

vid det lilla bordet

på stolen

med en grön filt över ryggstödet




Fri vers av Jojo
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-04-23 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Befriande att få släppa ut sorgen...
Gillar detaljerna i din text, små bord och en grön filt...*L*
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo