Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om fåglars sång

Fåglar kvittrar för att kittla vår själ
de ger oss sin kärlek så

De ger dig sin kärlek genom sin sång
Du ger dem kärlek genom att lyssna




Fri vers av elin tallmo
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-04-23 20:22



Bookmark and Share


  Sway
Mycket fint.. Gillar samspelet mellan naturen och sinnena. S
2007-10-14

    Silverbjer
Ljuvligt att läsa det här! Kärleken handlar ju just om det, Ge & ta.
Kramar / Sanna
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

elin tallmo
elin tallmo