Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG GRÅTER HELLRE I EN MERCEDES



JAG GRÅTER HELLRE I EN MERCEDES


Pengar gör ingen lycklig
- men jag gråter hellre
I en Mercedes än
På bussen

Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 951 gånger
Publicerad 2007-04-24 11:58



Bookmark and Share


  Agnes
Sanningens kärna! :o)
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G