Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ih.


Viskningar.

Ibland vaknar jag
till rösterna av dödens
sorgsna viskningar.




Bunden vers (Haiku) av Michael
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-03-02 23:25



Bookmark and Share


    vilsen
du skriver så fängslande
2005-05-06

  Hans w-art Westlund VIP
tack
2005-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael