Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När folk tror de vet vad man känner innerst inne.


Allt jag ville.

en dag fick du en konstig blick
när vi satt vid sängkanten
den där blicken som säger
\'micke, jag vill säga något viktigt\'
så jag frågade självklart dig
\'vad har du på hjärtat gumman?\'

Då började du prata om oss
om hur bäst jag var som person
om hur bra vi skulle vara tillsammans
du och jag mot resten av världen liksom

Då log jag lite och blev glad

Då började du använda Jag ordet hela tiden
\'jag mår inte bra\'
\'jag har en själ som är fylld av
vemodig misstro på kärleken\'
\'jag är en trasig person\'
\'jag behöver mycket omtanke\'
\'jag litar inte på några killar\'

slutligen skrek du ut orden
JAG VILL INTE HA DIG!
fast bara i min hjärna
inte i din hjärna
för du hade aldrig någon
utan bara en trasig själ
som inte gick att rädda

men du gumman
allt jag någonsin ville
var att du skulle
SUGA MIN KUK!




Fri vers av Michael
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-02 23:28



Bookmark and Share


    jahapp
satan vilken humor du har grabben - har läst ett par av dina texter nu å hahahaha....äh du e ju störtball!!!
2005-05-07

    Fliis
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH swoooosch. Det här va ju tok bra!!! hahahaha skrattar fortfarande....
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael