Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotvälta

stormfälld




öppen rotvälta

djupa hemligheters grav


furan reser sig


döljer för evigt

såret





Fri vers av Tina Q
Läst 586 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-24 20:17



Bookmark and Share


  Howlit
Ja... jag gillade den här... Mycket.

Kul att ha hittat dejhär med =) Även om jag inte skriver här just nu så är jag inne lite då o då o kollar läget. Sparade dej som skrivvän också...

/Mija
2007-08-17

    Ms Field
Snygga metaforer! Gillar ditt språk!
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q