Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sanning som är sann för mig

 

är i livet för att lära

 

gör det hela tiden

av er som jag har i min närhet

 

vet att det är det som är

meningen med mitt liv

 

att lära av er

 

lämna och gå vidare

 

framför allt att älska er 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-04-24 21:20



Bookmark and Share


  Albert
vilka fina dikter du skrivit senaste tiden, Helene
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma