Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bodylotion

 

 

Som när riktigt torr hud

smörjs med lotion

och det svider

för att det lena

går ner i sprickorna

 

Så är det när

själens torra jord vattnas




Fri vers av Jojo
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-04-25 11:02



Bookmark and Share


  Manal
väldigt vackert..
2007-04-26

  Rosmarin
en bra liknelse
2007-04-26

  Marreb
Ja, bra beskrivet.
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo