Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också en gammal text som fick nytt liv för en stund sen


Som om ingenting har hänt

Tystnad, tagning
det är allvar
lusten håller på att ta slut
vi får inte blunda
och bara ignorera som om
ingenting har hänt

la la la la la la

Tystnad tack
vi får börja om igen
leta efter glöden som finns
lyssna noga efter hjärtan
de håller på att dö ut
som om ingenting har hänt

la la la la la la




Fri vers av J P
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-04-25 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P