Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behöver en riktig ängel

 

 

Hon har tagit av sig sina vingar

och lagt dem på marken

de har blivit nötta

av väder och vind

och hon vill inte ha dem åter

 

Men jag behöver en ängel

som vill vara kvar

och som behåller vingarna på

 

Jag behöver en ängel

Jag behöver en ängel

en riktig ängel




Fri vers av Jojo
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-04-25 17:25



Bookmark and Share


    zelma
Visst behöver vi änglar..
hoppas de finns
Z
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo