Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 9 jan-06


Kärlek

Minns det fortfarande
den där värmande kramen när jag gav den röda rosen
Hela jag sken av lycka, men kärlek har jag inte haft nån vidare lycka i
så kanske det inte var menat att bli vi
Kärlek fyller en med ett underbart ljus
tror inte det finns nått som slår kärlekens rus




Fri vers av Jack Vresan
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-04-25 18:18



Bookmark and Share


  Neal
Vi dina dina pirat vänner o mack, tror att kärlekens skepp
Möter vågorna i Ransäter:)
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan