Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversation med djävulen

Jag har återvänt, har kommit tillbaka
skjunkit igen.

-Hej gamla vän, domderar du fortfarande här nere?

Jag har återvänt
och ingen saknar mig där uppe
alla glada har ändå redan glömt,
jag lämnar aldrig någon tom yta.

-Så tar du hand om mig igen, för mig genom livet?

Jag har återvänt
och jag har inte saknat dig
men ändå får jag gå i dina spår
ändå leder du mig på färden.



-Hej gamla vän, jag längtar upp igen! Ta mig tillbaka jag glömde något.

Jag har återvänt upp
för jag sa inte hejdå
och glömde hur mycket han betyder
hur mycket jag älskar honom.




Fri vers av Gone
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-04-25 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone