Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ovanligt vanlig kväll bara


Helkväll på Rumpan Bar

Du ringde,
jag gav efter.

Så vi drog till Rumpan Bar,
klämde ett par malt
och snackade lite skit.

Efter ett par pints gjorde sig hungern påmind.
Så vi stack emellan å käkade lite Burritos,
på ”Taco Hej!”.
Du undrade om de presumtiva kunderna ofta lägger på luren
direkt när personalen svarar, med firmanamnet, i telefon?
Och så sneglade vi lite på TVn:

”Man blir vad man äter”
Påstod nån blond matfascist,
hmm?
- Eller vad man dricker,
sa jag och halsade i mig en Pucko


Så traskades det tillbaks till Rumpan Bar.
- Två snickarglädje tack!
- Tyvärr, vi har slut på både Bacardi Limon och A-fil.
- Bummer!

Två åttor Jack fick skölja ner besvikelsen.


Och det vart sent väldigt tidigt den kvällen
märkte jag och ursäktade mig
- Oj, klockan är stup i ett...
du, nu måste jag gå.
jag har faktiskt ett missbruk att sköta,
imorn också.




Prosa (Novell) av Död Mans Hand
Läst 679 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-25 23:17



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Hey, ryckte till och flinade i min halvslummer, opa!
2007-09-09

  Eline.P
Briljant! Vilka ordvändningar! Passa dig för pucko bara.....
2007-08-21

    Göte Holmlund
lysande läsupplevelse, Stackars Jack[D]
vad ska du göra med drömmen som sprack[A]
Nu när röken och dimman har [G]lagt sej
och [A]dagen gryr
2007-07-06

  darque
Gu\' vad bra! Gu\' vilken annorlunda text :) Härligt avbrott från allt tråkigt mainsream som finns på sidan. Riktigt bra och roligt!
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand