Längtar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar.




Våren kommer snart.

 

Längtar

efter sprickningen

 som

jag vet

snart ska komma,


när jag ser ut på snön


i

 skogen bakom 

 huset.

Fåglarna en del

har kommit

och

en del har

kommit fel.




Fri vers av Annmargreta
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-04-26 11:28



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Ja, det är härligt med våren det är något speciellt i våra hjärtan. Men visst kan det vara jobbigt för Allergiker.
2007-05-20

  Gunilla Söderström Hallström
Vackra ord om längtan
hoppas snön försvinner snart
kram
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta