Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Rätt och Fel filosofi

 

 

Du är inte fel.

Men att erkänna att du gör fel ibland

innebär att du gör rätt.

Att du är rätt.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-04-26 12:20



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Hoppas rätten smakade bra . . .
grattis . . . och visst är det så att
man ska avnjuta rätten . . .

***************************
2007-04-29

  Lars Granlöf
Efter gårdagen på Umåkers V75 tävlingar så var jag övertygad om att jag inte kan vinna. Där ser man vad fel jag hade.
2007-04-29

    ej medlem längre
Inte fel att fundera som du gör utan helt rätt!:-)
2007-04-28

  Lilla My* VIP
Det är stort att erkänna att man inte är rätt ute jämt!
2007-04-26

    wilja
jag gör inte fel när jag ger dig en tumme upp! men det har jag rätt i ändå.
2007-04-26

  devilsangel
Så bra sagt!! Vi är alla människor..bara
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf