Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökes: ett vackert slut

En ung kvinnas längtan att bli
totalt obegripligt fri
en trasig blek rollkaraktär
söker hjälp av någon rödvinsatmosfär

Vi hör inte hennes små små ord
ropen på hjälp är djupt nedgrävda under jord
ett vänskapsband knutit för hårt
ett adjö som är alldeles för svårt

en ekfatstanke, en småberusad dröm
jag saknar den så, vår skönhetsömn




Fri vers av J P
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-26 13:51



Bookmark and Share


    Lindizz
Åh denna dikt berör och griper tag i mig, du skriver väldigt starkt och fint....
2007-05-04

    Elin Sundström
Jag faller för den här texten. Tycker att den rör sig fint på något sätt. Fint diktat med rim. Vackert målande ord. Ja, den berör mig.
Jättefin!
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P